ÖZNUR TUNA

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Mersin İdman Yurdu’nun yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Mersin İdman Yurdu’na yeni sezonda başarı dileğinde bulundu. Aktaş, “Akdeniz’in incisi şehrimizin marka değeri Mersin İdman Yurdu futbol kulübümüze yeni sezonda bol gollü, bol galibiyetli ve sonu şampiyonluk olan başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Murat Altındere ise misafirperverliği ve iyi dilekleri nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a teşekkür etti.

Ziyaretin anısına Başkan Altındere, Fahri Aktaş’a Mersin İdman Yurdu forması hediye etti.

Yeni sezon öncesinde camianın hedefinin başarılı bir sezon geçirmek ve şampiyonluk yolunda ilerlemek olduğu vurgulandı.